listen live

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Διαγωνισμός Facebook - Κέρδισε ένα βιβλίο της Evie Pride "Λες;"


Λάβε μερος στον διαγωνισμο και κανε δικο σου το πρωτο βιβλιο της Evie Pride "Λες;"

οι όροι είναι απλοί με ένα like και ένα share
H φωτογραφία είναι στο παρακάτω Link:



1. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι διαμένουν στην Αθήνα.

2. Ο διαγωνισμός αρχίζει την Παρασκευή 16 Μαΐου 2014 και λήγει την Τετάρτη 28 Μαΐου.

3. Εκ των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό, θα αναδειχθεί με ψηφοφορία ένας (1) νικητής, ο οποίος θα κερδίσει ένα βιβλίο «Λες;» της Evie Pride αξίας 18€

4. H συμμετοχή σας για να είναι έγκυρη πρέπει να έχει Like και δημόσια κοινοποίηση στον τοίχο σας μέχρι την λήξη του διαγωνισμού.

5.Σε κάθε συμμετέχοντα θα στέλνουμε με προσωπικό μήνυμα έναν αριθμό και αυτός θα είναι ο αριθμός συμμετοχής του στην κλήρωση. (παρακαλούμε όσοι έχουν κλειστά τα μηνύματα τους να μας στέλνουν για να τους απαντήσουμε)

6. Η κλήρωση θα γίνει την Κυριακή 1 Ιουνίου στην παρουσίαση του βιβλίου «Λες;» (στον Κεραμικό, Αγησιλάου 71 – ΚΟΛΑΖ και ώρα: 19:00 )

7. Το δώρο είναι προσωπικό, δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.

8. Με δεδομένο ότι η διοργανώτρια στο πλαίσιο του διαγωνισμού θα επεξεργάζεται προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο), αναλαμβάνει την υποχρέωση να τηρήσει τα αρχεία αυτά απόρρητα και να προβεί στην επεξεργασία τους στο απολύτως αναγκαίο μέτρο για τις ανάγκες διεξαγωγής και δημοσιότητας του διαγωνισμού, (δημοσιοποίηση του ονόματος των νικητών στο site και στις σελίδες του σε sites κοινωνικής δικτύωσης),λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων.

9. Η διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει το διαγωνισμό, να τροποποιήσει τους όρους του και να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του.

10. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει γνώση και αποδοχή των όρων του.

11. Η παραλαβή του δώρου μπορεί να γίνει από το κατάστημα JustPrint τις ώρες λειτουργίας του, με courier και τα έξοδα αποστολής είναι του παραλήπτη ή κατευθείαν στο Κολαζ μετά την κλήρωση ή μετά από συνεννόηση μας με τον νικητή.

12. Το αποτέλεσμα του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014 και θα σταλεί προσωπικό μήνυμα στον Νικητή.

13. Η κλήρωση θα γίνει επιλέγοντας έναν αριθμό κάποιος αναγνώστης μας.

14. Θα κληρωθούν 3 αριθμοί. Ένας νικητής και δυο αναπληρωματικοί για την πιθανότητα που δε θελήσει να παραλάβει το δώρο του εντος 7 εργάσιμων ημερών ο πρώτος κληρωθέντας.



ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια: