listen live

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΛΕΣ;


Η Ζωή είναι η ηρωίδα μου , μια γυναίκα όπως όλες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας . Κάθε πτυχή του χαρακτήρα της ένα κομμάτι από όλες μας .Έχει ανάγκη να αγαπήσει και να αγαπηθεί .Ψάχνει απεγνωσμένα ανάμεσα σε άκαρπους έρωτες εκείνον τον έρωτα τα που θα είναι η δίδυμη ψυχή της .Ενθουσιάζεται εύκολα επενδύει σε σχέσεις , ονειρεύεται , απογοητεύεται , φοβάται , όμως δεν απελπίζεται .

 Ξέρει καλά πως κάπου εκεί έξω την περιμένει εκείνη που θα την κάνει να ερωτευτεί , να της βγάλει την συναισθηματική της πλευρά , να πιστέψει στον έρωτα που τόσο τον θέλει αλλά και τον αποφεύγει .
Αφήνει την πόρτα της καρδιάς της μισάνοιχτη ελπίζοντας να βρεθεί ο σωστός άνθρωπος .
Φιλίες , έρωτες , πάθη , προδοσία , ψέματα , ένας φαύλος κύκλος μέσα στην ζωή της και εκείνη παρασύρεται στη δίνη των γεγονότων που τρέχουν ανεξέλεγκτα προσπαθώντας να μείνει όρθια και ανέπαφη .
Η Ζωή είναι ένας χαρακτήρας αντιφατικός , πληθωρικός με έντονα θέλω .
Οι δεύτερες σκέψεις της όμως , οι συγκυρίες και τα γεγονότα την κάνουν να χάνει αυτό που διεκδικεί με τόσο πάθος !
Ένα βιβλίο γραμμένο για σένα , γιατί μέσα από αυτό θα δεις τον εαυτό σου , την ίδια σου τη ζωή , τα λάθη σου . Φρόντισε λοιπόν να πάρεις τα θετικά της Ζωής και να αποφύγεις τα αρνητικά της καθώς και να κάνεις πράγματα που δε θέλησες ή δεν τόλμησες Γιατί η ζωή σου ανήκει !
ΛΕΣ; Συγγραφέας Evie Pride
Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα . 

Αν θέλεις και εσύ να το αποκτήσεις άφησε μήνυμα στη σελίδα μας ΛΕΣ?
Τιμή πώλησης 18 ευρώ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: